Lisäpalvelut

Naurujooga-ohjaus

Naurujooga-hetki muodostuu puhtaasti naurun tuomasta ilosta, muutamista hassuista nauruharjoituksista, hengityksestä, vapaasta naurusta ja loppurentoutuksesta.

Sosiaalisissa tilanteissa nauru kestää noin 3-5 sek. Naurujoogassa nauru virtaa rajoituksetta kauemmin. Sen puhdistava vaikutus on erinomainen. Kun nauramme, keho ottaa ohjat, aivoista vapautuu hyvänolon hormoneja, endorfiineja ja olo virkistyy. Keuhkot puhdistuu, aineenvaihdunta lisääntyy ja sisäelimet saavat kauan kaivattua sisäistä hölkkää.

Naurujooga-ohjaaja ei ole koomikko eikä vitsin kertoja vaan naurun herättelijä, nauruun kutsuja. Naurujoogassa kenenkään ei tarvitse nauraa väkisin, jos ei naurata! Elimistömme peilihermosolut saavat meidät tuntemaan kanssa ihmistemme tunteet. Yhdessä nauraessa koemme toisten naurun ja nauraminen on helpompaa.

NAURUJOOGA on hauska ja yksinkertainen harjoitus, joka saa olon tuntumaan hyvältä.

NAURU käyttää parhaimmillaan 300 lihasta kehossamme ja kasvojen alueella 15 eri lihasta.

NAURU auttaa olemaan tässä ja nyt. Pysähtymään hetkeksi ja nauttimaan ilosta, jonka voi tuntea vain pysähtymällä.

NAURU on luonnon vastakohta stressille.

Naurujooga on kiva osallistava ohjelmanumero erilaisiin tilaisuuksiin: Baby showerit, polttarit, synttärit, Tyhy päivät, kokoukset jne…

Naurujooga-ohjauksia voi tilata minulta sähköpostitse tiedustellen.

Metsämieli-ohjaus

Metsämieli-menetelmä perustuu tutkittuun tietoon psyykkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista sekä luonnon tuottamista hyvinvointivaikutuksista.

Suomalainen Metsämieli-menetelmä yhdistää luonnon terveysvaikutukset mielentaitoja vahvistaviin harjoituksiin. Metsämieli koostuu läsnäolo-, rentoutus-, virkistys- , voimavara- ja mielentaitoharjoituksista.

Luonnon hyvinvointi- ja terveysvaikutukset tekevät metsästä ja erilaisista luontopaikoista oivallisen ympäristön mielentaitojen harjoitteluun sekä terveyttä edistävään liikkumiseen.

Luonnossa voit viettää omaa aikaa, pysähtyä, keskittyä ja olla läsnä hetkessä. Luonto ympäristönä on elvyttävä, rauhoittava ja mielialaa nostattava. Luonnossa oleskelu kohentaa sekä kehon että mielen terveyttä.

Luontoympäristö antaa mahdollisuuden:

  • rentoutumiseen, kiireettömyyteen, palautumiseen
  • virkistymiseen, ajatusten ja kehon herättelyyn
  • läsnäoloon tässä hetkessä
  • terveyden ja hyvän kunnon edistämiseen
  • ihmisten kohtaamiseen ja keskustelun herättämiseen
  • omana itsenä olemiseen, itsensä tuntemiseen osaksi luontoa
  • mielentaitojen harjoittamiseen ja itsetuntemuksen parantamiseen

Lähes kaikki palveluni voimme yhdistää metsämieli menetelmään. Piirin alueen lähiluonto tarjoaa tähän mahdollisuuden helposti.

Järjestän tilauksesta metsämieliohjauksia erilaisissa ympäristöissä.

Metsämieliohjaus on kiva idea Baby showereihin, polttareihin, synttäreihin, Tyhy-päiviin, kokouksiin jne…

Ole rohkeasti yhteydessä sähköpostitse!

Tunnetaito-ohjaus

Olen kouluttautunut lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajaksi. Tunnetaidot kulkevat mukana kaikessa toiminnassani perheiden ja pariskuntien kanssa.

Se, miten toimit omien tunteidesi kanssa ja miten kohtaat lapsen ja muiden tunteet muodostuu hänen ensimmäiseksi mallikseen tunteiden kanssa toimimisesta.

Siksi on tärkeää vanhempana, että olet kosketuksissa myös omiin tunteisiisi.

Tunnetaidot vaikuttavat hyvinvointiimme kokonaisvaltaisesti aina mielestä kehoon ja ihmissuhteisiin saakka.

Kun ihmisellä on kyky tunnistaa, käsitellä ja ilmaista tunteitaan, hänelle muodostuu sisäinen turvallisuudentunne, terveet rajat ja kunnioittava suhtautuminen itseen ja toisiin.

Tunnetaitoja voidaan opetella ja oppia myös aikuisena, olivat lähtökohtamme millaiset tahansa.

Ihmisillä on luontaisesti kyky säädellä tunteitaan, mutta säätelykyvyn käyttämistä harjoittelemme koko elämämme.

Erityisiä tunnetaito-ohjaus tilaisuuksia voidaan myös suunnitella tarpeidenne mukaan. Ole rohkeasti yhteydessä sähköpostitse.

Satuhieronta-ohjaus

Satuhieronta vahvistaa lapsen perusturvallisuutta. Satujen kautta lapsi pysähtyy ja rauhoittuu positiiviseen kosketukseen.

Satuhierontoja ohjaan vanhemmille arkeen käyttöönotettavaksi!

Satuhieronnan elementtejä  hyödynnän myös Baby Balance hieronnoissa erityisesti taaperoiden ja isompien lasten kohdalla.

Satuhieronta ohjaustilaisuuksia järjestän myös tilauksesta sekä ajoittain ryhmätoimintoina. Kysy lisää sähköpostitse ja seuraa Facebookissa sekä Instagramissa ilmoitteluani!


”Kun kosketamme lempeästi kehoa, kosketuksen vaikutukset ulottuvat tunteisiin ja alitajuntaan. Kosketuksen positiiviset vaikutukset yltävät myös hermostoon, aivoihin sekä hormonitasolle…”

Satuhieronnankehittäjä
Sanna Tuovinen

Tilaa lisäpalvelut sähköpostilla tai soittaen
info@perheenkasvu.fi
Puh. 040 15 170 15

Hoitojen aikana en pääse vastaamaan puhelimeen, lähetä viesti (tekstiviesti, WhatsApp) niin soitan takaisin.


Tietosuojaseloste | Sivusto Japlan Oy | 2021


^ Takaisin ylös