Parisuhde ja vanhemmuus

Parisuhteen- ja vanhemmuudentalon rakennus

90 €/ 75 min. 108 €/ 90 min. 

Palvelu sisältää

Parisuhteen ja vanhemmuuden palikoista vahva, kantava talo
minä + minä = me, lapsiperhe

Millainen on parisuhteenne, mistä se rakentuu? Mitä on teidän omissa repuissa, joista rakentuu yhteinen matka? Millaisista palikoista rakennatte talonne? Mitä syntyy kun minä + minä = me ja kun meistä tulee perhe ja lapsiperhe?

Haluan pysähdyttää pareja miettimään; millaisia vanhempia haluamme olla? Mikä kantaa teitä vauva- ja pikkulapsiarjessa? Mitä tämä pitää sisällään?

Parisuhteen palikoiden talosta rakennetaan vanhemmuuden palikoilla talo. Talo, missä on vahva kivijalka, tukeva kurkihirsi ja katto kannattelemassa teille tärkeitä asioita. Vanhemmuuden ja parisuhteen palikoista rakennettua taloa voimme vahvistaa myös vauvan jo synnyttyä.

Lasta toivoessa sekä raskaana ollessa ja erityisesti lapsen synnyttyä tapahtuu paljon kasvamista ihmisenä. Haluan olla keskustelun virittäjänä teille siitä, miten te kasvatte ja kuinka kasvatte yhteen. En tarjoa teille terapiaa, vaan pysähtymistä teidän – parisuhteenne ja yksilöiden äärelle, voimaantumista.

Asiantuntijapalveluni on ammattilaisena vierellä kulkemista. Ihmisen kohtaamista tässä elämäntilanteessa ja valmistautumista muuttuvaan elämäntilanteeseen sekä sopeutumista siihen. Kuuntelua, kohtaamista, tukea, kannustusta, ohjausta ja valmennusta. Tunnetaito-ohjauksen keinoin katse suunnataan pohjaan, mille perustetaan uutta. Ja tarvittaessa vahvistetaan perustaa. Tunteiden ja tarpeiden kuulluksi ja nähdyksi sekä ymmärretyksi tulemista.


Tietosuojaseloste | Kuvat Maria Kallioniemi | Sivusto Japlan Oy | 2021


^ Takaisin ylös