Vauvan hoitoon ja tarpeisiin vastaaminen

Vauvan hoitoon ja tarpeisiin vastaaminen / valmistautuminen vauvan hoitoon ja tarpeisiin vastaamiseen

62 € / 60 min, 31 € / 30 min.

Vauvan hoito; perustarpeisiin vastaaminen, vauvan tarpeiden aistiminen, tunnemaailman kehittyminen ja tukeminen

Palvelu sisältää

Hoivaaminen

Raskausaika valmistaudutaan ja synnytyksessä muodostutaan lopullisesti perheeksi, ensimmäisen tai jo useamman lapsen perheeksi. Perhedynamiikka muuttaa muotoaan. Uusi tulokas ottaa paikkaansa perheessä, hänellä on oma persoona, tempperamentti ja luonne. Vauva tarvitsee lempeää kohtaamista ja tarpeisiin vastaamista. Varhainen vuorovaikutus on tärkeää, vastavuoroinen vuorovaikutus lähtee kehittymään heti ensi kohtaamisesta luoden turvallisuutta. Tunnetaitoja lähdetään harjoittelemaan jo näin varhain vanhempien ollessa kohtaaja, sanoittaja ja turvantuoja.

Vanhempina voitte tuntea myös avuttomuutta, mitä vauva nyt tarvitsee, miten häntä hoivaan. Mitä vauva viestii? Pienen vauvan yksi voimakkain tapa kertoa tarpeistaan on itku. Hiljalleen opitte erottamaan erilaisia itkuja tai opitte lukemaan vauvaanne jo ennen itkua. Autan teitä tunnistamaan vauvan tarpeita ja vastaamaan niihin, näin löydätte yhdessä kokeneen ammattilaisen kanssa teitä palvelevia keinoja.

Ohjaan ja opastan myös ihan konkreettisesti kuinka vauvaa hoidetaan. Tarpeidenne pohjalta esimerkiksi vauvan kantaminen, vaipan vaihto, navan puhdistus, päivittäiset pesut, kylvetys, ihon hoito.


Tietosuojaseloste | Kuva: kuvapankki | Sivusto Japlan Oy | 2021


^ Takaisin ylös