Perheenkasvun yksilöllinen imetysohjaus

Olen pitkän linjan ammattilainen imetys- ja pulloruokinnan ohjauksessa. Olen myös imetyskouluttajana mukana valtakunnallisessa verkostossa. Kouluttaudun säännöllisesti imetyksen uusimpiin aiheisiin.

Imetys on naiselle hyvin henkilökohtainen asia ja kunnioitan jokaisen naisen omaa näkemystä siitä. Imetys on myös koko perheen asia. Kumppani on tärkein tukija imetystaipaleen aikana. Imetykseen kannattaa valmentautua jo raskausaikana, mieluiten yhdessä. Hankkia perustiedot ja kartoittaa imetystoivettaan. Tähän teillä on mahdollisuus yksilöllisesti kanssani.

Imetys on jokaisen vauvan kohdalla yksilöllistä. Vaikka olisi kuinka hyvin valmentautunut imetykseen tai edelliset imetykset ovat sujuneet ilman haasteita, saattaa imetystaipaleen aikana tulla tuen ja ohjauksen tarvetta. Tällöin olen apunanne kokeneena asian osaajana. Myös vauvantahtisessa pulloruokinnassa sekä kiinteisiin siirtymisissä on tukeni ja ohjaus saatavilla.

Tarjoan apua imetyspulmiin myös
Baby Balance® -vauvahieronnalla

Kuva: kuvapankki